Menu

Home / Projects /

FRAGMENTS

Shanghai China 2013

The intervention includes the reconstruction of a residential complex's fronts composed of five buildings with a similar architectural concept. These buildings are designed according to the repetition of the same main floor with a rectangular layout. Because of its composition, the buildings have simple yet massive volumes. Our goal is to stop the front's repetitive pattern and to give dynamism and novelty to the building. The front is divided into big openings composed of big white ceramic panels that allow a strong resistance to the weather. The white of the outdoor front contrasts with the glass and the dark pavements, where the structure itself is completely hidden and therefore allows a continuous view of the surface.

RENDER
Studio DIM
PROGRAM
Residential
CREDITS
Studio DIM
STATUS
In Progress

Media