Menu

Home / Projects /

HOW MORE INTERNATIONAL MUSEUM

China Shanghai 2012

The “How More Museum” project comes from the need to realize an exhibition space in an existing building designed to be a hotel; in fact, the design foresees the use of many of the previously utilized spaces.
The architectural solution develops in two ways: on one side, it studies a new front designed to have a function different from the rest of the building, and on the other side the design includes fluid and continuous indoor spaces, with a ramp connecting the two floors. The new front - a shading skin - develops outside, continues inside the building and changes it function by becoming a ceiling, allowing a greater continuity between indoor and outdoor, urban and exhibition space.

STATUS
In Progress
PROGRAM
Museum & Commercial
RENDER
Studio DIM
CREDITS
Guido Bondielli Architects, Guido Giacomo Bondielli, Stefano Trovato, Luca Bargagli, Andy Chen, Stefano Bozzarelli